De Zandstede deelnemer Beauty Award 2016

Nieuw merk: Mineralogie

Bij Schoonheidssalon De Zandstede kunt u nu ook terecht voor behandelingen en producten van het merk Mineralogie: 100% minerale makeup. Mineralogie heeft beschermende & voedende eigenschappen en geeft de draagster een glamorous uitstraling.

Bent u benieuwd naar de producten en de werking? Kom langs in onze schoonheidssalon!

Nieuw: Bio-peeling Light behandeling

De Bio-Peeling Light is een mildere versie van de Bio-Peeling. Alle huidtypes frissen er enorm van op en vernieuwen zichzelf door de werking van binnenuit. Ook geschikt voor de zeer gevoelige huid en de huidtypes met couperose. Kortom, een echte aanrader!

Klik hier voor meer informatie.

De Zandstede Cadeaubon

Verras iemand met een heerlijke behandeling of product van De Zandstede.

Al verkrijgbaar vanaf €7,50!

Nieuw: Neoderma producten en behandelingen

Naast de producten van Maria Galland werkt Schoonheidssalon De Zandstede nu ook met de producten en behandelingen van Neoderma. Deze producten zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken en hebben een perfect huidvernieuwend resultaat.

De producten verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.